Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Ground Zero for klimakatastrofen

Australiens brande har verdens opmærksomhed lige nu, men landet har ignoreret klima og miljø i årevis og fortsætter med at gøre det, skriver den australske forfatter Richard Flanagan. Landet er »ved at begå klimaselvmord«
Australiens brande har verdens opmærksomhed lige nu, men landet har ignoreret klima og miljø i årevis og fortsætter med at gøre det, skriver den australske forfatter Richard Flanagan. Landet er »ved at begå klimaselvmord«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Morten Balling
Morten Balling anbefalede denne artikel

Kommentarer