Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Teen Vouge – et progressivt magasin?

Livstilsmagasinet for unge kvinder er stedet hvor man kan læse om skønhed og internationale celebrities. Men det er også et sted, hvor man kan læse om lønmodtagerrettigheder, Karl Marx, miljø og racisme
Livstilsmagasinet for unge kvinder er stedet hvor man kan læse om skønhed og internationale celebrities. Men det er også et sted, hvor man kan læse om lønmodtagerrettigheder, Karl Marx, miljø og racisme

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

olivier goulin

Og især de sidstnævnte emner er unge kvinder, som bekendt, meget optaget af.
Det er givetvis dem, der sælger magasinet.

/O