Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Dækker Iran over den totale katastrofe?

Mere end 1.300 mennesker er allerede døde i landet, og 18.000 er konstateret syge, men denne BBC-reportage mere end antyder, at tallene er sminkede og epidemiens omfang langt større.
Mere end 1.300 mennesker er allerede døde i landet, og 18.000 er konstateret syge, men denne BBC-reportage mere end antyder, at tallene er sminkede og epidemiens omfang langt større.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Tommy Clausen
  • David Zennaro
Tommy Clausen og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

De af USA indførte sanktioner mod Iran koster menneskeliv - og mange, mange flere under landets COVOD19-epidemi, da landet nu ikke har pengene til medicinsk udstyr.
Sanktionerne begynder at ligne en forbrydelse mod menneskeheden.
De må snarest ophæves!

Henrik Leffers, Stig Nielsen, Ole Frank, Torben K L Jensen, Per Torbensen, Poul Anker Sørensen, Lars Løfgren, Tommy Clausen, Bjarne Bisgaard Jensen, Viggo Helth, Søren Bro, Erik Winberg, Arne Albatros Olsen, gert rasmussen, Anders Graae, Erik Karlsen, Tonny Helleskov, Steffen Gliese og Morten Pedersen anbefalede denne kommentar
Finn Thøgersen

Iflg Berlingeren er situationen i Iran åbenbart alvorlig nok til at et stort antal mennesker er hoppet på et rygte om at man kunne forhindre Covid-19 ved at drikke methylalkohol (træsprit)

https://www.berlingske.dk/internationalt/de-troede-det-var-en-coronakur....

Det er desværre den slags der sker når verden brænder og folk (af bitter erfaring) ikke stoler på regering og medier, og ikke får reel information om situationen