Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Tag et råd fra en ekspert

Scott Kelly er pensioneret astronaut fra NASA. Han har tilbragt et år i rummet og har en førstehåndserfaring med ’distancering’ som matcher få andre. Her giver han sine råd til hvordan man overlever situationen
Scott Kelly er pensioneret astronaut fra NASA. Han har tilbragt et år i rummet og har en førstehåndserfaring med ’distancering’ som matcher få andre. Her giver han sine råd til hvordan man overlever situationen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Anders Reinholdt
Anders Reinholdt anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu