Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Venstres formand drukner i dårlige sager

Venstre-regeringers dårlige beslutninger gennem mange år, Lars Løkke Rasmussens kommende erindringsbog og Inger Støjbergs sag i Instrukskommissionen hober sig op i Jakob Ellemann-Jensens bunke af problemer, skriver Jarl Cordua
Venstre-regeringers dårlige beslutninger gennem mange år, Lars Løkke Rasmussens kommende erindringsbog og Inger Støjbergs sag i Instrukskommissionen hober sig op i Jakob Ellemann-Jensens bunke af problemer, skriver Jarl Cordua

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Thomas Overbye
  • Fødevarestyrelsen Mørkhøj
David Zennaro, Thomas Overbye og Fødevarestyrelsen Mørkhøj anbefalede denne artikel

Kommentarer

John Poulsen

Venstre ved du hvor du har...lige der hvor en skandale eller svinestreg begynder og slutter, med nepotisme, rigmandsvennetjenesker og lignende....

Karsten Lundsby, Gert Romme og Mikkel Zess anbefalede denne kommentar
Jørn Pedersen

Rasmussen I og Rasmussen II har ødelagt rigtig meget for Venstre, og nu Inger Støjberg.

Dorte Sørensen

Ja Fogh Rasmussen fik ødelagt SKAT. Men hvad med Løkke Rasmussens supersygehuse - de skulle stå for en stor stillet omlægning af det danske sundhedsvæsen med supersygehuse, der kunne ordne alt på rekort tid osv----

Men hvor langt er disse supersygehuse kommet?
De første byggerier er blevet mindre og ikke så supper.

Mon ikke den gamle inddeling med mindre lokale sygehuse og de meget få med specialafdelinger til de mere komplicerede sygedomme for hele landet , havde været en bedre løsning en LLR's fantasidrøm om supersygehuse.

Karsten Lundsby, Jørn Pedersen, Herdis Weins og Gert Romme anbefalede denne kommentar