Redaktionen læser

Han dokumenterede Kulturrevolutionens mørke sider

Fotografen Li Zhensheng, som gennem mange år dokumenterede de mørkere sider af Kinas kulturrevolution, er død. Hans billeder giver et sjældent indblik i den socio-politiske bevægelse, som kostede op mod 1.5 mio mennesker livet og førte til de mest gennemgribende forandringer i Kinas nyere historie. Li Zhensheng blev 79 år
The New York Times
Nyhedsbloggen
Fotografen Li Zhensheng, som gennem mange år dokumenterede de mørkere sider af Kinas kulturrevolution, er død. Hans billeder giver et sjældent indblik i den socio-politiske bevægelse, som kostede op mod 1.5 mio mennesker livet og førte til de mest gennemgribende forandringer i Kinas nyere historie. Li Zhensheng blev 79 år

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Poul Kristensen

Ligner næsten fuldstændigt en Nazi Sonderkommando. Men ingen kommentarer. Det betyder åbenbart ikke så meget at slå nogen kinesere ihjel.

Claus Nielsen, John Poulsen, Arne Albatros Olsen, Jannick Sørensen og Fødevarestyrelsen Mørkhøj anbefalede denne kommentar
Martin Sørensen

kommunismens sande ansigt.

ja jeg forstår virkelig ikke denne her tids leg med denne farlige ideologi, som der har flere liv på samvittigheden end alle andre religioner og ideologier tilsammen.

kald mig bare anti marxist.

Claus Nielsen, Poul Kristensen, Kim Houmøller og Jannick Sørensen anbefalede denne kommentar
Arne Albatros Olsen

" Hvis du ikke er så dum som os, så skal du til enhver tid mobbes, og det der er værre, men det ved ikke lige nu , fordi vi er så dumme.".

Og det hele fortsætter i disse år. Hundrede-tusinde af muslimske kvinder fra det nord-vestlige Kina er anbragt i enorme lejre, hvor man blandt andet tvang-steriliserer dem. Altså en form for etnisk udrensning, hvor man på denne måde lader en stor folkegruppe uddø.

https://www.svt.se/datajournalistik/lackta-dokument-avslojar-kinesiska-i...

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/larmet-fran-kina-muslimska-kvinnor-tv...