Redaktionen læser

Reddit lukker ’The_Donald’

Reddit, et af de største og mest indflydelsesrige internetfora, lukker deres særforum for Donald Trump-relateret indhold. Det sker som led af en opdatering af Reddits politik omkring hadtale
The New York Times
Nyhedsbloggen
Reddit, et af de største og mest indflydelsesrige internetfora, lukker deres særforum for Donald Trump-relateret indhold. Det sker som led af en opdatering af Reddits politik omkring hadtale

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

"Reddits politik omkring hadtale"
Så længe at den vil slå ned på alt og ikke køre parti farver.
Men det må jeg nok tilstå jeg ikke har tillid til at den vil.

Og af et så stor forum som The_Donald(tæt på 800.000 bruger)
Der altid være nogle forkerte typer imellem, samme med at det er nemt at tænke at der er nogle modstande, der logge ind og skrive dumme ting for at skab et dårlig ry og/eller få The_Donald lukket.

lidt fra de ny Anti Hate regler.
"While the rule on hate protects such groups, it does not protect all groups or all forms of identity. For example, the rule does not protect groups of people who are in the majority or who promote such attacks of hate."

Ohhh
"the rule does not protect groups of people who are in the majority"
Så som hvid mand.. er jeg så fair game!!!. SÅ meget for ligestilling og Anti Hate... Men det er progressiv og i den rette tidsånd.

En lille update
Youtube og twitter har også haft deres lille ban wave.
dejligt at se de sammenarbejde.

jeg fortrækker at få de mørke livsanskuelser ud i lyset. Der er de nemme at lære om og derved modsige og bekæmpe.