Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Over 150 intellektuelle råber op for at forsvare åben debat

Vi er vidne til et tiltrængt oprør mod racisme og forskelsbehandling hele samfundet. Men den samme vækkelse har også forstærket en »kvælende atmosfære« i den offentlige debat, som i sidste ende vil spænde ben for vor tids vigtigste kampe, skriver over 150 kunstnere og intellektuelle i et åbent brev. Margaret Atwood, Gloria Steinem, Salman Rushdie, Noam Chomsky, Anne Applebaum er blandt underskriverne.
Vi er vidne til et tiltrængt oprør mod racisme og forskelsbehandling hele samfundet. Men den samme vækkelse har også forstærket en »kvælende atmosfære« i den offentlige debat, som i sidste ende vil spænde ben for vor tids vigtigste kampe, skriver over 150 kunstnere og intellektuelle i et åbent brev. Margaret Atwood, Gloria Steinem, Salman Rushdie, Noam Chomsky, Anne Applebaum er blandt underskriverne.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Fødevarestyrelsen Mørkhøj
  • ulrik mortensen
Fødevarestyrelsen Mørkhøj og ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Identitets vanviddet blir efterhånden imødegået fra hele det politiske spektrum.
Håber da de stiller op til debat. Har ikke rigtig mødt dem hidtil.