Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Twitter-angrebet set indefra

Interviews med en række hackere indikerer at angrebet på et antal højtprofilerede Twitter-konti tidligere på måneden, ikke var et cyberangreb fra en fremmed stat eller en større koordineret operation, men tværtimod iværksat af en håndfuld unge mennesker
Interviews med en række hackere indikerer at angrebet på et antal højtprofilerede Twitter-konti tidligere på måneden, ikke var et cyberangreb fra en fremmed stat eller en større koordineret operation, men tværtimod iværksat af en håndfuld unge mennesker

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Eva Kjeldsen
Eva Kjeldsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu