Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Borgmester tjente 11 millioner på ’heldige’ boligkøb: Nu går ombudsmanden ind i sagen

Folketingets Ombudsmand beder nu Frederiksberg Kommune om en udtalelse i sag om borgmesters boligkøb
Folketingets Ombudsmand beder nu Frederiksberg Kommune om en udtalelse i sag om borgmesters boligkøb

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Manden har på mystisk vis købt en kæmpe lejlighed for 9.500.000 kr. på den mest fashionable vej i hele Danmark, den er endog med i Monopoly, Frederiksberg Allé. Fordi han manglede plads til familien, siger han. Så opdeler han den ene kæmpe lejlighed i to meget store lejligheder. Renovere dem begge gennemgribende. Sælger dem for samlet omkring 26.000.000.000 kr.. For som han så siger, det viser sig lejligheden alligevel var for stor for familien.

Jeg vil kalde det for et erhvervsalg, som er skattepligtig. Ligesom jeg vil kalde det skatteundragelse i ond tro.

Liselotte Paulsen, Martin Sørensen, Georg Kallehauge, Jacob Johansen, Jørgen Tryggestad, Morten Blichmann, Bjarne Sinkjær, David Zennaro, Tommy Clausen og Jens Illum anbefalede denne kommentar

Nu drejer det sig snarere om Forvaltningslovens regler om inhabilitet, hvor man ikke kan medvirke til at træffe en afgørelse, hvis man har en personlig interesse i en sag, som borgmesteren jo åbenlyst fik efterfølgende.

Der må ikke foreligge nogen form for modydelse, når man besidder et offentligt hverv.

Jørgen Tryggestad, Morten Blichmann og David Zennaro anbefalede denne kommentar
Søren Kristensen

Alt andet lige er det sympatisk at nogen tør gå den modsatte vej - fra lejlighedssammenlægninger til - opdelinger. Der er alt for få små (billige) lejligheder i København.