Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

I Jan Sneums arbejdsværelse

Jan Sneum var en ener i dansk rockjournalistik og hans død har berørt mange indenfor og udenfor musikbranchen. Politikens Dorte Hygum og Finn Frandsen besøgte den kræftsyge radiovært, fotograf og skribent i sit hjem i foråret
Jan Sneum var en ener i dansk rockjournalistik og hans død har berørt mange indenfor og udenfor musikbranchen. Politikens Dorte Hygum og Finn Frandsen besøgte den kræftsyge radiovært, fotograf og skribent i sit hjem i foråret

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu