Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Støjberg har igen splittet sit parti

Støjbergs #Metoo-udtalelser har modtaget kritik fra flere kvindelige venstrefolk og står i modstrid med formand Ellemanns opbakning til sagen. Hendes natur er åbenbart altid at sige sin mening, uagtet at det skader og splitter hendes eget parti, skriver Jarl Cordua
Støjbergs #Metoo-udtalelser har modtaget kritik fra flere kvindelige venstrefolk og står i modstrid med formand Ellemanns opbakning til sagen. Hendes natur er åbenbart altid at sige sin mening, uagtet at det skader og splitter hendes eget parti, skriver Jarl Cordua

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Som alt andet, hvad Inger Støjberg foretager sig, er hun jo bare ude på at promovere sig selv. Intet nyt der. Har de fleste ikke snart gennemskuet hende?