Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

USA forbereder sig på en institutionel krise efter valget

Trumps fortsatte bemærkninger om at han ikke vil nødvendigvis respektere udfaldet af valget til november, møder stor bekymring i brede kredse. Mens enkelte republikanere nedtoner problemet, forbereder USA sig på en mulig konstitutionel krise
Trumps fortsatte bemærkninger om at han ikke vil nødvendigvis respektere udfaldet af valget til november, møder stor bekymring i brede kredse. Mens enkelte republikanere nedtoner problemet, forbereder USA sig på en mulig konstitutionel krise

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu