Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Helle Degn: ’Vi skældte Svend Auken ud for hans svineri’

Facebook-opslag fra tidligere, kvindelig presseansat i Socialdemokratiet får kvindelige S-veteraner på banen
Facebook-opslag fra tidligere, kvindelig presseansat i Socialdemokratiet får kvindelige S-veteraner på banen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Steinar A. Klock

Artikkelen på Piopio og de der tilhørende facebook-kommentarene, understreker bare hvor viktig denne samtalen er: "Om #meone, #metoo og #methree! De aller fleste mennesker er - gode mennesker, som vi ikke trenger å vie så meget oppmerksom het. Gjensidige tommel opp og like's mellom (selverklærte!) perfekte mennesker, blir bare pinlig og tragikomisk.
De - få! - vi trenger å snakke om, er - de ikke fullt så gode menneskene! De som tramper med skitne sko, langt inn i andres intimsoner og privatsfærer. "De" - trenger vi å snakke mye mer om og mer med.
Beste hilsen Steinar

Jens Christensen

Wauw... så kom Danmarks hidtil bedste men desværre forlængst afdøde miljøminister også lige igennem trædemøllen. Skal vi ikke også lidt mere globalt lige høre om Miles Davis' skilsmisser? Og der var et eller andet med, at en ung David Bowie havde sex med en såkaldt groupie, som var under en eller anden lavalder i USA. Og så er der Helle Thorning Schmidts skrækkelige erfaringer, som pludselig kommer frem. Vi venter spændt på næste afsløringer fra fortiden. Og mht RV - hvor var Dybkjær og Jelved, mens alle fortrædelighederne stod på? Jeg vender nu tilbage til min forrygende CD med Bitches Brew....

Benta Victoria Gunnlögsson, Trond Meiring og Hanne Utoft anbefalede denne kommentar