Redaktionen læser

En præsident som kæmper med vejtrækningen

»Vær ikke bange for Covid,« er præsident Trumps budskab til amerikanerne. Videobillederne viser imidlertid en mand, som kæmper med at trække vejret normalt
Slate
Nyhedsbloggen
»Vær ikke bange for Covid,« er præsident Trumps budskab til amerikanerne. Videobillederne viser imidlertid en mand, som kæmper med at trække vejret normalt

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Jeppe Lindholm

En ting er helt sikkert. Det fjols kommer ikke til at redde verden. Det er de dumme og flittige, som ser løsninger i personer som Trump. Og dem er der desvære tæmmelig mange af.

- Hitler nød den samme tilhænger skare.

Herhjemme har vi Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige som små pedanter. Og Stram Kurs helt ude i hampen.

Jørn Pedersen, Tommy Clausen, Ole Svendsen, Trond Meiring og Signe Hansen anbefalede denne kommentar
Mads Kjærgård

HItler solede sig i hele verdens lys og var en sand folkehelt hos alle. Havde du sagt i 1941, at Tyskland ville tabe krigen, så var du blevet hængt for at lyve! Det tyske folk og det danske med stod bag Hitler, jeg tror ikke at Trumph nyder samme fordel. Og hvem er op imod Trumph? Et fjols som Joe Biden! Hvad der imidlertid er mere værd at bemærke, er sammensætningen af den Amerikanske Højsteret! Præsidentembedet er kort og meget lidt magtfuld, højesteret derimod, det kommer til at have indvirkning på USA i meget lang tid.

Jeppe Lindholm

Nej du. Hitler "solede" sig i folks fortvivlelse. Intet andet. Han var et alvorlig forstyret menneske. Voldtog sin niece, som efterfølgende begik selvmord. Hun skød sig - Hitlers sande karakter.

Bjørn Pedersen

@Jeppe Lindholm
Jeres pointer komplimenterer vist reelt hinanden. Fordi Mads Kjærgård har netop ret når han siger at Hitler (måske ikke lige i 1941, internationalt set), før krigen brød ud, stadig solede sig i anerkendelse blandt mange mennesker. Du har så også ret at Hitler solede sig i folks fortvivelse, for når en overklasse er ligeglad med under- arbejder og middelklassens sundhed, uddannelse, bolig og jobmuligheder, jamen... så må de enten vente på at overklassen kaster nogle flere brødkrummer fra spisebordet, eller... se sig omkring efter en ny overklasse med en ny verdensorden. Det var deri anerkendelsen, deri håbet lå for dem, der lige knap havde overlevet efterkrigstid og en økonomisk depression.

Idag vil overklasserne ligeledes have at vi anklager hinanden for at være ondskabsfulde racister eller kommunister fremfor at sætte spørgsmålstegn ved deres status quo. Det er lettere at styre og dirigere et bange og hysterisk folkefærd.

Randi Christiansen, Tommy Clausen, Poul Kristensen, Ole Svendsen, Trond Meiring og Flemming Berger anbefalede denne kommentar

Han minder mere om Mussolini.

Michael Parenti beskriver her de politiske ændringer der bragte Mossolini til magten i Italien. En beskrivelse der desværre er sammenlignelig med hvor vi er i dag.

Dr. Michael Parenti | The Functions of Fascism | Real History
https://www.youtube.com/watch?v=-slBwfTHaxM

Trump: 'Harris is a 'gaffe machine'

It takes one to know one

Thomas Østergaard

Forkølelse giver altså også folk problemer med at trække vejret normalt.

Klaus Ankerstjerne Eriksen

Trump er sgu da allerede død, han døde sidste weekend af covid-19!Han bliver indlagt fredag med corona, får en masse medicin samt omfattende behandling og så er han pludselig rask om mandagen! Det kan jo ikke passe. Bemærk helikopteren han kom retur i fra hospitalet, den kom fra øst-siden, den er helt sikkert kommet ude fra en af US Navys store skibe, hvor man har sat en substitut ind i stedet for afdøde Trump. Og bemærk at de såkaldte læger, der mødte frem til presse-briefing, de havde mundbind, så de ikke afslører, at de i virkeligheden er CIA-agenter. Og hvad med konen? Trumps kone har vi ikke set noget til. Hun er jo selvfølgelig dybt ulykkelig over tabet af hendes mand og bliver gemt af vejen, så hun ikke afslører noget. Og hvis nogen mener dette er en konspirationsteori, så tager de helt fejl. Prøv at se billederne af Trump, de ligner jo slet ikke. Næ nej, det er fakta, Trump er død ;-)

Nike Forsander Lorentsen, Ole Frank og Tommy Clausen anbefalede denne kommentar
Birte Pedersen

Det var eller en god historie Klaus Ankerstjerne Eriksen, den kunne man godt lave en fed satire på. Måske noget for Cirkusrevyen til næste sommer hvor vi, forhåbentligt, er smittefri allesammen.

Christian Mondrup, Nike Forsander Lorentsen, Klaus Ankerstjerne Eriksen og Tommy Clausen anbefalede denne kommentar