Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

#ProudBoys

#ProudBoys har været hashtagget for den højreekstreme gruppe af hvidt overherredømme-tilhængere af samme navn. Altså indtil nu
#ProudBoys har været hashtagget for den højreekstreme gruppe af hvidt overherredømme-tilhængere af samme navn. Altså indtil nu

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Olaf Tehrani
  • Eva Kjeldsen
  • Steffen Gliese
Olaf Tehrani, Eva Kjeldsen og Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Allan S. K. Frederiksen

Da Proud Boys blev nævnt i debatten, advarede en del journalister på twitter om at andre lavede interview med dem på tv. Det vil nemlig være lidt underligt at interviewe deres sorte leder om hans hvidt overherredømme ideologi.

En Harward professor, som forsker i højreorienterede grupper og militser, vurderer at Proud Boys har mellem 10 og 20% sorte medlemmer. Derfor er enhver som omtaler dem som "white supremacists" enten uvidende eller løgner. De har i øvrigt også en del homoseksuelle medlemmer, så de er ret ligeglad med at der er bøsser som også kalder sig for "Proud Boys".

Allan S. K. Frederiksen

Der er stort set ingen af kilderne som er valide, det er primært meningsartikler (op-ed) fra venstreorienterede/ekstremistiske "news-outlets" (har vi et dansk ord for dette). Når det kommer til politiske emner især er Wikipedia i dag ret ubrugelig, fordi de bliver brugt i en krig mellem de politiske yderfløje. Check derfor altid Talk siden til disse artikler.

Brug 2½ time på en langt interview og bliv meget klogere (Tim Pool bringer stort set alle kritikpunkterne af PB op og Enrique Tarrio siger også at der er ting han ikke kan og vil forsvare):
"Timcast IRL - Chairman Of The Proud Boys, Enrique Tarrio, In Studio"
https://www.youtube.com/watch?v=Pj-WUk0c5wQ