Redaktionen læser

Trumps finanspolitiske selvmål

Der kommer ikke mere finanspolitisk hjælp til amerikansk økonomi på denne side af valget og måske først til januar. Det er realiteten efter gårdagens usædvanlige udmelding fra præsident Trump. Arbejdsløse amerikanere er de store tabere, og modvinden i amerikanske økonomi er nu tiltaget til orkan
Berlingske
Nyhedsbloggen
Der kommer ikke mere finanspolitisk hjælp til amerikansk økonomi på denne side af valget og måske først til januar. Det er realiteten efter gårdagens usædvanlige udmelding fra præsident Trump. Arbejdsløse amerikanere er de store tabere, og modvinden i amerikanske økonomi er nu tiltaget til orkan

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Jeg anser mig selv for et menneske med et rimelig intellekt, men den mand kan jeg ikke greje !

Allan S. K. Frederiksen

@Dan D. Jensen

I dette tilfælde er det ret simpelt. Pelosi ønsker en masse smidt i pakken, som intet har med sagen at gøre. Trump har derfor erkendt at han ikke kan nå frem til et forhandlingsresultat, før efter valget, da Pelosi reelt kun forhandler på skrømt og primært blot ønsker at positionere Demokraterne politisk, som en del af valgkampen.

Jeppe Lindholm

Et menneske som Trump er helt død inden i. Hans krop overlevede faderens psykopatiske opdragelse, men hans sjæl døde. Hans bror var mindre heldig for både hans sjæl og krop døde af faderens behandling - Han begik selvmord.

Poul Kristensen

@Jeppe Lindholm: Wow. Imponerende. Du laver lige hurtigt en dybdegående psykoanalyse ud fra hvad du kan læse i Politiken og se på CNN.

Arne Albatros Olsen

Jamen, det er jo så fint , at manden i den grad dummer sig.

Og nu er han igen begyndt at holde superspreader events,
så kan det ikke blive bedre.

"en dybdegående psykoanalyse ud fra hvad du kan læse i Politiken og se på CNN."

Eller ud fra Mary Trumps beskrivelse. Hun er ud over at være Donald Trumps niece klinisk psykolog og forfatter til bogen "Too Much and Never Enough: How my Family Created the World's most Dangerous Man." Hun beskriver den dysfunktionelle familiebaggrund som har gjort ham til den forstyrrede person han er i dag. Egentlig er det ikke en bog om D. Trump men om hendes far - Fred - som var storebror til Donald Trump og drak sig ihjel.

" the ways to be weak in my family were to be kind, to admit mistakes, and to apologize" (Mary Trump)

" One of the unforgivable things my grandfather did to Donald was he severely restricted the range of human emotion that was accessible to him." "certain feelings were not allowed: sadness, the impulse to be kind, the impulse to be generous. For the boys - what my grandfather found superfluous, unmanly, a stupid waste of time was punished and my dad could n´t change who he was so he just was dismantled over time"."Donald....ended up with a very narrow range in which he could safely operate as a human being".

Donalds far lærte ham også at alt bare skal være "great". Han tolererede ikke negativitet selv når den kunne være berettiget som f.eks. at udtrykke tristhed over noget i sit liv eller have smerter hvilket hans mor havde konstant men "it impinged on this idea he had that everything had to be great at all times"I

Derfor er alt "great" og det bedste forsvar altid et angreb, og derfor er det OK at lyve. Derfor omgiver han sig kun med så kaldte "tough" guys. Though Guys som kan fixe tingene for ham.

ABC News Exclusive: Mary Trump Interview with Stephanopoulos | ABC News
https://www.youtube.com/watch?v=rp_Ew98D4OM

Jeppe Lindholm

Nej Poul Kristensen. Jeg har et nært personligt venskab med Donald igennem flere år. Snakkende i telefon med ham lige her til morgen. Og han var i strålende humør skal jeg lige hilse og sige.

Poul Kristensen

Jeg troede han var helt død inden i? Glædeligt at han er kommet sig over det.