Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

21 Søndag har fået nyt design

En anmeldelse og en bøn fra Timme Bisgaard Munk: Kære DR. Opgiv den grå bunkerverden, og fyld noget menneskelig varme ind i det rum. Skru op for farverne og kontrasterne. Giv os en krammer i en kold tid, for den uhygge, I spreder, er allerede inden i os allesammen, og det æder vores sjæle op lige nu
En anmeldelse og en bøn fra Timme Bisgaard Munk: Kære DR. Opgiv den grå bunkerverden, og fyld noget menneskelig varme ind i det rum. Skru op for farverne og kontrasterne. Giv os en krammer i en kold tid, for den uhygge, I spreder, er allerede inden i os allesammen, og det æder vores sjæle op lige nu

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeppe Lindholm

Trist at al genkendelighed hele tiden skal smides overbord. Har set BBC News i mange år. Og når de redesigner tager de hensyn til en videre udvikling af det eksisterende kendte design. Det gælder burde det optiske design og deres musiske udtryk. Så selv efter mange år er man ikke i tvivl om det er BBC News man har stillet ind på.

Jævnlig modernisering af udtryk med respekt for tradition og genkendelighed er super. At skrotte det hele og opbygge alt på ny fra bunden er det bare bæ - Og det gør vi i et væk her i Danmark. Selv om genkendelighed har overordentlig stor værdi.

olivier goulin

Det er desværre ikke kun DR

Tag et smut ned i København Metroen - og du vil se præcis det samme - blot hér tilsat tomme pizzapakker, cigaretskod og andet affald.

Det er givetvis dansk minimalisme i en dystopisk form - men også helt prosaisk, udtryk for en discount tidsånd, hvor der ikke vil ofres penge på de små detaljer. Det er billigere at bygge nogle tomme betonskaller - og så kalde det moderne æstetik.

Det er svært at se, hvordan det kan vende. Arkitekturen er blevet det sørgelige udtryk for en nihilistisk modernitets krampetrækninger. Der er pendanter i musik, billedkunst og alle andre kunstformer

/O