Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Arnold har ordet

Hele verdens yndlings-Terminator har et budskab og han har medbragt sit gamle Conan-sværd
Hele verdens yndlings-Terminator har et budskab og han har medbragt sit gamle Conan-sværd

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjørn Pedersen

Politisk tale med dramatisk underlægningsmusik, så man ikke er i tvivl om hvad man skal føle hele vejen. *kvalme* Så bliver det vist ikke mere Hollywood-amerikansk. Nå, men sådan fungerer amerikanere vel desværre og dem om det... håber så alligevel den gamle mand rør andre end dem, der i forvejen er enig med ham.