Redaktionen læser

Når kampen om den amerikanske drøm bliver et mareridt

Hvis man vil forstå QAnon og bevægelsens kommunikation, må man forstå kampen om den amerikanske drøm. For QAnon er et forsøg på at rationalisere denne drøm og de irrationelle samfundsstrukturer, mange amerikanere lever i, skriver Frederik Grønbæk Aarup i denne analyse af fænomenet
Kommunikationsforum
Nyhedsbloggen
Hvis man vil forstå QAnon og bevægelsens kommunikation, må man forstå kampen om den amerikanske drøm. For QAnon er et forsøg på at rationalisere denne drøm og de irrationelle samfundsstrukturer, mange amerikanere lever i, skriver Frederik Grønbæk Aarup i denne analyse af fænomenet

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Jeppe Lindholm

Et utøjlet internettet har sat verden i brand. Ikke så sært kineserne har udelukket dele af det. For kun i en overordnet politisk stabil verden kan et samfund blomstre.