Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Republikansk organisation udsendte beskeder med opfordring om at storme Kongressen

Beskederne var såkaldte ’robocalls’ – beskeder indtalt i forvejen og udsendt på et programmeret tidspunkt – blev udsendt fra en afdeling under Republican Attorneys General Association. Republikanske ledere kendte angiveligt ikke noget til beskederne og sender nu aben videre til de menige medarbejdere i kontoret
Beskederne var såkaldte ’robocalls’ – beskeder indtalt i forvejen og udsendt på et programmeret tidspunkt – blev udsendt fra en afdeling under Republican Attorneys General Association. Republikanske ledere kendte angiveligt ikke noget til beskederne og sender nu aben videre til de menige medarbejdere i kontoret

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjørn Pedersen

Kan i ikke snart fjerne Washington Post-historier fra jeres nyhedsblog? I betragtning af at det er en avis man skal have abonnent til, bare for at se hovedsiden, så giver det simpelthen ikke mening at i linker til nyhedshistorier er "relevante eller underholdende".

Alvin Jensen, Troels Brøgger, Ib Christensen og Mads Bech Madsen anbefalede denne kommentar

Misvisende overskrift fra Informations side. "march to congress" i opkaldet kan ikke oversættes med "storme kongressen". Den engelske overskrift i WP er en del bedre.