Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Små løgne, mellemstore løgne og store løgne

I dette essay samler professor i historie Timothy Snyder trådene efter 4 år med Trump og et republikansk parti, som består af ’gamers’ og ’breakers’. Trump lykkedes med de fleste af sine løgne, men ikke med sin ene ’store løgn’ – den om at han i virkeligheden havde vundet valget. Men fortællingen kan have en lang levetid, fordi millioner af tilgængere tror den er sand, og fordi en ny generation af republikanske politikere ikke finder det opportunt at gøre op med den
I dette essay samler professor i historie Timothy Snyder trådene efter 4 år med Trump og et republikansk parti, som består af ’gamers’ og ’breakers’. Trump lykkedes med de fleste af sine løgne, men ikke med sin ene ’store løgn’ – den om at han i virkeligheden havde vundet valget. Men fortællingen kan have en lang levetid, fordi millioner af tilgængere tror den er sand, og fordi en ny generation af republikanske politikere ikke finder det opportunt at gøre op med den

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Olaf Tehrani
Olaf Tehrani anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu