Redaktionen læser

Stormen på Kongressen fanget på video

Den 6. januar fulgte journalisten Luke Mogelson fra magasinet The New Yorker Trump-støtters angreb på den amerikanske kongres hele vejen ind til talerstolen. Mogelson brugte sin mobiltelefon som kamera og leverer her en opsigtsvækkende videodokumentation af angribernes handlinger, metoder og udsagn
The New Yorker
Nyhedsbloggen
Den 6. januar fulgte journalisten Luke Mogelson fra magasinet The New Yorker Trump-støtters angreb på den amerikanske kongres hele vejen ind til talerstolen. Mogelson brugte sin mobiltelefon som kamera og leverer her en opsigtsvækkende videodokumentation af angribernes handlinger, metoder og udsagn

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.