Redaktionen læser

Efterretningsrapport: Mohammed bin Salman har ansvaret for mordet på Jamal Khashoggi

 
Vox.com
Nyhedsbloggen
Biden-administration har udgivet en ikke-hemmeligtstemplet efterretningsrapport som slår fast, at det var den saudiske kronprins, der var ansvarlig for mordet på journalisten og samfundskritikeren Jamal Khashoggi

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Hvis ikke USA vil være til grin, så sørger de for han straffes, sanktioner bl.a. er startet op, men det er ikke nok. Sådan noget må ikke ske.

Det bliver Salman som amerikanerne hylder når han kommer til Amerika for at købe for mia. af dollars våben for oliepenge, for som det engang blev sagt af en vicepræsident(Al Gore - vist nok); "det vil lune i tegnebøgerne ude vestpå"!

- Har Amerika egentlig noget at bryste sig over i den anledning, med de mange drab sog de selv står for såvel direkte som "by proxy"?

Det har længe været slået fast at den saudiske kronprins var medansvarlig - uden at sanktioner mod ham er realiseret (det er der dog mod andre involverede). Endnu en understregning af de hykleriske, politiserede standarder, som præger de vestlige stormagters demokratiforkyndelser.

Jeppe Lindholm

Vesten råber op om menneskerettigheder og moral. Altså, hvis det lige passer ind i vores koncept om magt og økonomisk vækst. Gør det ikke det, er ALT tilladt.

Og sådan har det været siden korstoget.

Søren Kristensen

Efterretningsrapport: Mohammed bin Salman har ansvaret for mordet på Jamal Khashoggi
Det bliver først interssant når Mohammed bin Salman har taget ansvaret for mordet på Jamal Khashoggi