Redaktionen læser

Ekstra Bladet lukker nationen!-kommentarsporet

 
Ekstra Bladet
Nyhedsbloggen
Ekstra Bladets konstituerede ansvarshavende chefredaktør, Pernille Holbøll, har besluttet at lukke ned for nationen!-kommentarsporene på ekstrabladet.dk. Det sker for at komme de mange anonyme og hadefulde kommentarer til livs.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Gitte Loeyche

Go' ide! Hvis man ikke vil lægge navn til sine udgydelser, bør man holde dem for sig selv!