Redaktionen læser

Radio Louds skæbnetime

 
Journalisten
Nyhedsbloggen
»Jeg tror roligt, jeg kan sige, at Radio- og tv-nævnet må kigge alvorligt på sagen, herunder om de skal inddrage sendetilladelsen,« siger professor i medieret om Radio Loud. Denne uge fylder radiokanalen ét år

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Nemesis.

De skulle aldrig nogensinde have lukket Radio24syv .

Kim Houmøller, Jørgen Munksgaard, Bjarne Andersen, Jacob Johansen og Henrik Ilskov-Jensen anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Ville den bedste løsning ikke at give kanalen tilbage til DR - herved kan DR styrkes og ikke nedbrydes som politikerne har arbejdet på i snart en årerække. Giv dog DR arbejdsro og hold op med at ville bestemme.

Jeres "jule lege" med først Radio Møller kaldet "Radio 24/7" og så dens nedlæggelse og så en kanal i Århus - hvordan går det egentlig med den - og så en DAB radio til Radio Møller men så som de tabte til Radio Laud . Hold dog op med det cirkus og giv DR kanalen tilbag - så slipper i politikker for alt det bøvl og vi lyttere kan forhåbentligt få nogle lytbare danske programmer.

Peter Gløde, Carsten Munk, Maj-Britt Kent Hansen og Erik Nielsen anbefalede denne kommentar
Bjarne Andersen

Jeg vil gætte på at Radio 24/7 blev lukket fordi de havde programmer der var kritiske over for de gamle magtpartier, så hellere en radio uden lytterer.

lars ødegaard petersen

Det kan anbefales at følge Loudmigirøven på Twitter og/eller Instagram, hvis man vil oplyses om Radio Louds gøren og laden. Hans navn er måske til den lidt infantile side, men det er hans journalistiske arbejde ikke.
Det er generelt underholdende på flere niveauer.