Redaktionen læser

Rapporter: Politiet håndterede BLM-demonstrationer forkert i amerikanske byer

 
The New York Times
Nyhedsbloggen
Dårligt trænede betjente, overdreven brug af magt, eskalering af farlige situationer. Det er nogle af de konklusioner en stor undersøgelse af politiets indsats i forbindelse med sommerens Black Lives Matter-demontrationer lægger for dagen. Demonstrationerne, som fandt sted over hele USA, var en protest mod politibrutalitet

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Når man bygger et samfund op på glorificering af vold, kan det næppe undre, at konflikter meget hurtigt forsøges løst med vold.