Redaktionen læser

En foreløbig sejr til Amazon

 
The New York Times
Nyhedsbloggen
Et af Amazon.com’s store lagerfaciliteter, beliggende i Alabama, har netop sagt ’nej’ til et forslag om at etablere en fagforening, og dermed vinder Amazon indtil videre i kampen om at sikre den digitale økonomis frontarbejdere rimelige arbejdsvilkår. Amazon har gennem årene gjort hvad de kunne foir at bekæmpe fagforeninger, og kan altså tælle dette udfald som endnu en sejr

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Dagens såkaldte Tech giganter. Er nutidens og dagens slavepiskere.

Hvem ønsker dog det ?

Georg Kallehauge, Alvin Jensen og Espen Bøgh anbefalede denne kommentar