Redaktionen læser

Nemlig.com tæller sekunder. De langsomme på lageret bliver fyret

 
Politiken
Nyhedsbloggen
Det er åbenbart ikke kun chaufførerne som har dårlige arbejdsvilkår hos Nemlig.com. Lagermedarbejdernes effektivitet bliver konstant overvåget og afsløret via store skærme, og 2 ud af 3 på Nemlig.coms lager har haft smerter på grund af deres arbejde

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Nemlig.com´s ejere og bestyrelse;

- Anders Holch Povlsen (ham med Europas ++ fallos symbol. Brande.)+(Pestse, undskyld Bestseller, der ønsker ++++ forbrugaf menneskers tøjforståelse. Men CO2 ? )
+
- Stefan Plenge
-Henrik Brandt
-Lars Fløe Nielsen
-Jesper Højer

, ... kæmper og har som formål at indføre Kinesiske , asiatiske og mellemøstlige arbejdsforhold til Danmark.
Eller med andre ord.

TOTAL OVERVÅGNING og slaveriet renæssance -
vågn nu op hr. og fru. Danmark

Carsten Hansen, Klaus Schwab, Jørgen Wentzlau, Steffen Gliese, Per Jakobsen, Per Torbensen, Olaf Tehrani og Ebbe Overbye anbefalede denne kommentar
Daniel Joelsen

Nemlig er væmmelig

Per Christiansen

Neo Liberalisme, fagforening og overenskomst ? men for hvem? der er jo ingen medlemmer ??

Ib Christoffersen

Tak til nemlig.com og amazon.com da de tog udfordringen op da Mette Frederiksen deklarerede de fysiske butikker for livafarlige. Mon ikke I har sparet mange dødsfald i Danmark.

Torben Pedersen

Hvis man er utilfreds med virksomheder, er der som regel kun et sprog der forstås - økonomiens. Bloker dem. Lad være med at bruge dem.

Carsten Hansen

Jeg tager sjældent ordet "psykopat" i brug om andre mennesker, men i dette tilfælde er jeg meget tæt på.
Hvad forgår der i hovedet på disse ledere?
Hvordan kan de egentlig nyde kaviaren og champagnen ved swimminpoolen ?
Hvad ser de mon når de står foran spejlet ?

Jeg tænker mit, hvad tænker de ?

Jeg har skrevet det før ... skriver det gerne til det forhåbentlig vækker så meget genklang at folk begynder at slippe den mentale sutteklud af lavkvalitet underholdningsprogrammer som holder dem passive.
Danmark har genindført en form for slaveri - i andre lande kalder de noget lignende working poor. Store firmaer - ingen nævnt ingen retsag - bruger i stigende grad løsarbejdere / vikarer som ikke har ret meget sikkerhed jobmæssigt. Og de holder disse "dyr" som en dårligt drevet zoo.
Arbejdet er der ikke noget galt med - ej heller at der skal arbejdes igennem. Men der piskes hele tiden for hurtigere arbejde. Pauser overholdes ikke - sikkerhedsprocedurer overholdes ikke, løn skal der ofte rykkes for og kan være op til 1,5 - 2 måneder undervejs fra afholdt vagt.
Vikarbureauerne er virksomhedernes folk - og scorer ligeså meget som vikaren i timen ved denne udlejning.
Stakkels den arbejder som taler imod manglende pauser i en 9 timers vagt eller andet. Ingen fagforening har nogen som helst magt til at gå ind i sagen. Og vikarbureauerne straffer ved pludselig at stoppe med at sende notifikationer om vagter.
Det er både arbejdere af "etnisk" dansk kulør og mere ofte folk med anderledes pikmentering i huden eller slavisk oprindelse, som bliver udnyttet. Som får en løn og arbejdsforhold der ikke dækker en hastig nedslidning.