Redaktionen læser

For to år siden erklærede polsk by sig for lgbt-fri zone. Nu betaler den prisen

 
Politiken
Nyhedsbloggen
Det, der oprindelig lignede en gratis politisk luns til de konservative i grænsebyen Krasnik, er gået hen og blevet en kostbar og pinlig affære. Det har kostet millioner af kroner i økonomiske tilskud fra udlandet, og ifølge borgmesteren, Wojciech Wilk, gjort »vores by til synonym for homofobi«

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Hvorfor ligger i et link op som man ikke kan læse uden at betale på Politiken