Redaktionen læser

1800-tallets anti-vaxxere

 
The Public Domain Review
Nyhedsbloggen
Edward Jenners vaccine mod kopper afstedkom udbredt bekymring i befolkningen. Børn med okseformede hoveder, kvinder med djævlehorn og andet godt, var nogle af de ideer som florerede blandt de første vaccinemodstandere verden har set

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Eva Kjeldsen

Jo.

Man må så ikke lige glemme, at kopper havde eksisteret mange århundreder før vaccinationen. Dermed kan det ikke helt sammenlignes med dagens vacciner mod covid.19, og den naturlige skepsis en "i al hast opfundet" vaccine mod en helt ny virus afstedkommer.
Ingen ved endnu hvordan alle covid19 vacciner vil have på de vaccinerede om få år, hvor der med stensikkerhed vil være mange flere store og værre pandemier, kun opstået, fordi mennesket endnu engang intet har gjort ved den helt store forureningsspørgsmål og masseudryddelser af regnskove. Det stiller os nemlig meget mere sterile, dvs, på sigt kan vi muligvis slet ikke vaccineres.....

Men selvfølgelig. Vaccineres skal selv den skeptiske nok blive, selv om den nylige genåbning bare betyder endnu større dårskab generelt og dermed endnu værre tilstand for både befolkninger og planeten.

Mads Kjærgård

Tja, jo, altså hvis myndighederne selv var sikre på vaccinen og den betød, at man var fritaget på restriktioner. Ja så tænker jeg, at man godt kunne lade 2 + 2 være lig med 5 for en gang skyld. Jeg tænker for at slippe for videre tiltale og så kunne de danske medier også finde noget mere relevant at beskæftige sig med. Fx. at jorden igen er centrum i universet, eller hov......Nå men så noget andet, hvad med Stillehavet, der er ved at dø, eller konflikten i Israel. Heldigvis dækket af den gode mand "Joe Biden." Som nok skal sørge for at de rette går ud som sejrherrer! Men han er jo den gode mand? Så jeg tænker det er ok! Nu rapporteres det jo også i danske aviser, at folk rent faktisk bliver syge, så måske er det ikke så tosset?