Redaktionen læser

Alex Ahrendtsen forlader politik efter drøm om fortryllet guitar

 
JydskeVestkysten
Nyhedsbloggen
»Jeg oplevede i den drøm, at det, jeg gjorde, gav andre glæde. At være folketingspolitiker gør ikke ret mange mennesker glade. Tværtimod gør det de fleste vrede, sure, kede af det, irriterede. Det kunne være rart at få et arbejde, hvor man gør folk glade«

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Dorte Sørensen

I P1-morgen havde de også en samtale med AA om hans drøm .
Min tanke var nu mere, at DF går tilbag samt hans kulturordførerskab er jo taget fra ham osv. mon det ikke mere er realistiske betragtninger,der har truffet det valg for ham.

Hans Larsen

Jeg vil ikke savne ham.

David Zennaro

Jeg kan på en måde godt lide Alex Ahrendtsen, fordi han kommer med nye og overraskende vinkler på tingene indimellem. Imidlertid er det forbløffende, at han ikke kan indse, at hans vedholdende angreb er som skræddersyede til at gøre folk vrede.