Redaktionen læser

Foucault – et højrefløjsikon?

 
The New York Times
Nyhedsbloggen
Michel Foucault har været en fast og stabil ingrediens blandt venstrefløjens intellektuelle i årtier. Det ser nu ud til at ændre sig

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Rasmus Knus

Nah - bare Foucault i varierende flux.

Steffen Gliese

Det har jo været en evigt tilbagevendende diskussion.

Bjarne Jørgensen

I og omkring et af hans sidste værker, Seksualitetens Historie, bind 2, fremlægger og taler han for idéen om konstant problematisering og om at destabilisere alt. Det går vist ikke i så god tråd med den traditionelle konservatisme på højrefløjen... eller?