Redaktionen læser

Efter Liz Cheney: Republikansk opsplitning en reel mulighed

 
The New York Times
Nyhedsbloggen
Mere end 100 medlemmer af Det Republikanske Parti, herunder flere tidligere embedsfolk, truer nu med at bryde ud af partiet og lave en ny konservativ politisk platform. Det sker i kølvandet på republikanske lederes detronisering af Trump-kritikeren Liz Cheney, som fredag er blevet fjernet fra sin post i partiets ledelse

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.