Redaktionen læser

Har det Republikanske Parti en fremtid uden Trump?

 
Washington Post
Nyhedsbloggen
Spørger man den indflydelsesrige republikanske senator Lindsey Graham er svaret nej. Republikanerne kan ikke vokse uden Trump og de tilhængere han bringer med sig, lyder analysen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Helle Walther

Det må man da sandelig håbe, de kan . Og hvis ikke må de gøre noget ved det. De overlever ikke som præsidentbærende parti ellers. Der er fire år til valg igen, Trump kan ikke stå distancen, han vil tabe igen. Fire år er lang tid og selv om han forfører nogle republikanere , alt for mange, så må resten altså tage bladet fra munden. Det er vigtigt for USA og det er vigtigt for verden. Ikke Trump igen ever. Han skal afsløres af mange ikke kun af Cheney, men alle de som kender til hans løgne og bedrag.