Redaktionen læser

Er det tid til at revurdere Jimmy Carters tid som præsident?

 
The Guardian
Nyhedsbloggen
Jimmy Carter har i årtier været portrætteret som en svag og ineffektiv præsident – modsat hans efterfølger på posten, Ronald Reagan. Men en ny dokumentar og biografi fortæller historien om en politiker, der var forud for sin tid, og hvis eftermæle måske bør reevalueres

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Maj-Britt Kent Hansen

Interessant artikel og formentlig ligeså filmen om Carters tid som præsident. Jeg boede i USA, da han blev præsident. Der var ikke det store postyr ifm. ham. Han trak ikke store overskrifter, men det blev uafladeligt nævnt, at han var peanut farmer.

Inge Lehmann, Søren Kristensen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Carter var jo et lettelsens suk ovenpå de korrumperede amerikanere. Samtidig var han jo også en outsider i det demokratiske parti, man kunne forvente en nødvendig genopretning fra, ligesom Johnson - og måske var han den sidste Sydstatsdemokrat, der rent faktisk stod for en progressiv politik.

Steffen Gliese

ha, jeg mente korrumperede REPUBLIKANERE.

Søren Kristensen

Carter er måske den bedste præsident USA har haft. Stille og rolig, venlig og velovervejet og i det hele taget en rigtig flink amerikaner. Gennem nutidens briller kan man undre sig over hvordan en så forholdsvis almindelig mand (i hvert fald af fremtoning) overhovedet nåede til præsidentembedet.

Jørn Christensen, Inge Lehmann og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar