Redaktionen læser

»Den vigtigste lære i vores øjne er, at når vi som samfund beslutter os for selv at bestemme, så kan vi faktisk selv bestemme«

 
Weekendavisen
Nyhedsbloggen
Mette Frederiksen vil bygge en alliance med Produktionsdanmark og provinsen for at gennemføre et omfattende reformprogram. Hun vil gøre op med den »utrolig apatiske tilgang« til globaliseringen, siger hun i dette interview

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Eva Kjeldsen

Mette Frederiksen og co snobber efter magt.

Uddannelse er det modsatte.

Helle Walther

Uenig. Lad os se om det ikke lykkes for den nuværende regering, hvad VLAK ikke magtede. Jeg har stor tiltro til Ane Halsbo, forsknings og uddannelsesministeren. Der synes at være lagt en plan og strategi. Kåre Dybvad også superdygtig minister. Tror de overrasker. Og næste trin er sundhedssektoren. Tror der kommer løbende tiltag den kommende tid i 2021/22. Coronaen har forsinket reformerne, nu sker der noget .
De eneste der kan spænde ben er de radikale og Ø, som hele tiden spænde buen ud fra egne idealistiske ønsker selv om befolkningen er uenige. Det kan udløse et valg i utide og hvem vil det gavne, ingen !!!

Lise Lotte Rahbek

Så hvis ikke en arbejdsgiver vil ansætte medarbejder,
så sender man dem bare ud i nytteindsats 37 timer om ugen (udenfor almindelige arbejsmarkedsvilkår)??!!
Føj for en statsministerholdning.