Redaktionen læser

Når astrologer gættede forkert i datingprogram, klippede DR3 det ud

 
DR Detektor
Nyhedsbloggen
DR3’s udskældte astrologi-dating program, klipper de sekvenser ud, hvor astrologerne gætter forkert. »Fuldstændigt normalt greb inden for denne her slags tv,« siger redaktionschefen på programmet

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

John Johansen

Man skal aldrig lade sandheden stå i vejen for en god historie!

Jeg mener at have læst, at citatet står hen over indgangs døren til det Nordkoreanske stats tv. Men det er vist bare en god historie!

Rasmus Kristiansen og Søren Kristensen anbefalede denne kommentar
Søren Kristensen

Vi der også ser TV er selv ude om det.

nu er der vel næppe mange tilbage, der tror, at "reality-tv" ikke er heftigt redigeret. De, der er tilbage, er vel også uoplyste nok til at tro på astrologi.

Det er tankevækkende at så meget underholdning er baseret på arrangerede ægteskaber....

Rasmus Kristiansen, Maj-Britt Kent Hansen, Morten Balling, Lise Lotte Rahbek, Søren Kristensen, John Johansen og Søren Bro anbefalede denne kommentar
Michael Slotsted

Det sjove ved hele den her misere ved at benytte astrologi består i, at folk simpelthen ikke fatter, at det var med overlæg.

ALLE, der pludselig siger "hey, astrologi er ikke en videnskab", "hov, hallo, jeg er ikke vandmand", afslører sig selv som let bytte:

Hej Jomfru

Du er vandmanden, der er til fals for vædderens rænker.