Redaktionen læser

Staten er fraværende, politikerne er onde, og nogle glade, bevæbnede hundehvalpe har volds­monopolet. Velkommen til PAW Patrol

 
Weekendavisen
Nyhedsbloggen
»For Paw Patrol er det ingen sag/ For vovserne redder din dag/ Så kom nu med PAW Patrol/ Whoa-oh-oh, PAW Patrol«

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Thomas Østergaard

Teknisk set er det kun 50% af politikerne der er onde, den anden borgmester er en naiv tumpe der går i panik over ingenting og absolut ikke selv har tænkt sig at gøre noget konkret for at redde dagen, så det er da egentlig meget godt set af manuskriptforfatterne.