Redaktionen læser

Danmarks nye kvindefængsel

 
Politiken
Nyhedsbloggen
Alle kvindelige indsatte i Danmark skal nu afsone i et særligt kvindefængsel på Sjælland. Der er nemlig forskel på mænd og kvinders behov i et fængsel. Men for indsatte fra Fyn og Jylland betyder det også større afstand til både børn og familie

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Michael Jensen

Er det ikke lidt fjollet at lave link til en artikel, man alligevel ikke har adgang til. Politiken er nok en del af det “redaktionen læser”, men er linket en opfordring til at blive abonnent dér?