Redaktionen læser

»Vendekåber og Stalin-orgler«

 
Weekendavisen
Nyhedsbloggen
Marianne Stidsen har de sidste uger været i skudlinjen i danske medier. Nu tager hun til genmæle

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Morten Balling

Der var en del andre ord Information kunne have valgt at citere Stidsen for.

Selvom jeg ikke er enig med hende i "wokeismen", så er det interessant at høre den anden side. Og ganske som forventet ser det ud til at man ikke vil forholde sig i konteksten af det hun siger/skriver (hvilket ellers burde være nemt), og i stedet prøver at tryne hende med akademisk fnidder.

Den slags hører hjemme i en børnehave. Forhold jer kritisk til konteksten. Har Stidsen en pointe, eller kan i bevise at hun ikke har?

Søren Kristensen

Jeg er enig med Stidsen langt hen ad vejen, for så vidt alt det der med wokeismen osv. og så er jeg generelt nysgerrig på dem der holder det andet standpunkt. Men om hun har planket lidt for meget undervejs, ved jeg intet om. I hvert fald synes jeg ikke man skal blande de to ting sammen. Det gode ved det hele er, at nu får hun i det mindste noget omtale.

Niels Tryde Munch

Helt enig, Informations dækning er for ensidig og minder om Ekstra Bladets stil. Det burde Information holde sig for klog til. Ja, træk hendes pointer også. Vi må have begge sider af sagen, ellers får MS jo ret.

Niels Tryde Munch

PS, enig med Morten Balling. Hendes pointer må frem, også i Information.

Jeg elsker Marianne Stidsen for hendes rebelskhed og er enig i mange af hendes synspunkter, selvom jeg ikke er helt klar over hvor hun står.

Jeg formoder, at hendes henvisning til stalinorgler refererer til bl.a. dette:

https://video.ku.dk/live/12520982

Det er lidt svært helt at rumme hende, men hun skal have ros for sit mod til at bekæmpe " den fascistoide kollektive blodrus".

Det er utroligt, at det skal være så svært at forstå, at kuede ikke gider være kuede mere, og at de med Popper i hånden har en god sag.

Det er lykkedes at vende tingene på hovedet under de mange år med liberalistisk vildførelse.
Man er ikke rebelsk, når man kæmper indædt for at bevare et rigidt og patriarkalsk hierarkisk system.

Det har du måske ret i, Steffen. Jeg skal ikke påstå at jeg fatter så meget af sagen. Jeg forstår f.eks. ikke hvad en rebel vil i logen i Rungstedlund?

Men alligevel. Jeg kan godt li', at hun står fast midt i al forvildetheden, og har mod og selvsikkerhed til at gå imod strømmen/oversvømmelsen.

Efter at have tænkt lidt over det, må jeg blot konstatere, at jeg ikke er enig med dig, Steffen Gliese.