Redaktionen læser

De utryghedsskabende unge

 
Politiken
Nyhedsbloggen
Utryghedsskabende unge, der driver rundt på Nørrebros gader, er ikke et problem med rødder i en særlig indvandrerkultur. Det er et klasse- og fattigdomsproblem, siger dr.scient.soc Hakan Kalkan, der i ni år hang ud med gadedrenge på Nørrebro

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Man blir så træt af de der overstuderede typer der ikke kan se skoven for bare træer.
Kan man læse så meget at man bliver helt blind?

Hvordan gik det med pølsevognen på Brønshøj torv?

Hvem er de tre unge mænd der netop har lavet et gaderøveri i Haderslev, hvor de truede tre danske drenge med kniv, til at aflevere deres mobiltelefoner, og overføre penge med MobilePay ?

Det er jo ikke stakkels fattige Per, Søren og Anders der laver gaderøverier med kniv. Det har det aldrig været. Det er noget de fremmede har bragt med hertil.

Så du mener, Henrik Madsen, at folk i de varme lande har en udbredt kultur for at rende rundt og holde hinanden op med kniv? Det er nu nok ikke tilfældet, du; derimod reagerer udstødte og marginaliserede overalt i verden med at klare sig, som de bedst kan, for at få den anerkendelse, der er tilgængelig.

Birgitte Simonsen

Er det studie ikke lavet før??? Jeg synes bestemt jeg har læst den konklusion før.

Det er ikke noget studie, men efter min vurdering, et partsindlæg, hvor HKs forudfattet mening har været styrende for konklusionen.

Bjørn Pedersen

"Utryghedsskabende" er vist også det man kalder de hjemløse, der sover på gaden. Og man skal desværre tale "pænt" om hinanden i debatten selvom folk ikke fortjener det. Det er dog endnu engang påfaldende, at det er tilladt at udtale sig nedladende, diskriminerende, hadefuldt og himmelråbende uvidende, blot man ikke krydrer sig sprog og tone med "vulgære" ord... Form > Indhold.