Redaktionen læser

De utryghedsskabende unge II

 
Halime Oguz
Nyhedsbloggen
Hvis forældrene lagde samme indsats overfor deres drenge, kunne vi følgelig også undgå at de blev kriminelle på gaden, og i stedet blev jurister eller læger eller tandteknikere – i lighed med deres søstre, skriver SF’eren Halime Oguz i denne kommentar til Hakan Kalkans interview om ’de utryghedsskabende unge’

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Er det her en annonce, betalt af Politiken?
Jeg skal i hvert tilfælde tegne abonnement for at kunne læse den.
Jeg føler mig snydt af sådan et link i min avis.

Marie-Christine Poncelet

Man kan læse det på Halime Oguz Facebook siden som jeg er blokeret fra.
Halime Oguz lige som Rasmus Stoklund kan ikke lide folket der er uenige med hende og belyser hendes partiprix , at hun er uenige med Hakan Kalkan kan ikke undre, det der undrer mig er at man skal igennem facebook i Information for at læse det hun skriver.

Jens Christoffersen

Lidt opklaring. I denne spalte har vi i årevis postet links fra andre medier, historier og/eller synspunkter, som vi mener er relevante/interessante. Vi tager ikke rigtig stilling til om artiklerne er bag betalingsmur og eller om den og den kan have blokeret nogle på sociale medier.

Når det er sagt er det relativt sjældent at vi linker til opslag på Facebook/Twitter, men det gjorde vi altså her. Tag det for hvad det er.

/Jens

jens peter hansen

Man kan med rette vel sige at ingen af de to medier, Politiken og Facebook, er tilgængelige medmindre man abonnerer eller er på Facebook. Derfor er henvisningerne ikke så meget værd eller snarere blindgyder.

Jens Christoffersen

@jens peter

Vi stiller kuratering til rådighed – ikke adgang. Sådan er det nok nødt til at være, for medieindhold på nettet er ofte ikke gratis ¯\_(ツ)_/¯

Finn Årup Nielsen

Man behøver ikke at være bruger på Facebook for at læse Oguz' opslag. Hvis man er blokeret af skribenten ville jeg foreslå at man logge ud af sin Facebook-profil og tilgår opslaget fra Informations link. Det ville muligvis virke.

Oguz' opslag indeholder interessante betragtninger om Kalkans forskning. Hvis jeg har lov til at benytte citatretten i et tilfælde så er det til "Men i interviewet [i Politiken] – og måske heller ikke i forskningen, det ved jeg ikke – spørges ikke til, hvorfor pigerne fra præcis de samme hjem godt kan tage en uddannelse, og godt kan holde sig fra kriminalitet og voldsparathed."