Redaktionen læser

Elefanten i læringsrummet

 
Altinget
Nyhedsbloggen
Det er en central del af unges demokratiske dannelse at kunne håndtere kontroversielle emner. Fravælges Muhammedtegningerne, er den eneste læring, at trusselskampagner rent faktisk virker, skriver professor Thomas Hoffmann

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Steffen Gliese

Nej, vi har en ungdom, som ikke synes, at vi behøver at invitere djævelen indenfor for at kunne tage afstand og dyrke sammenhold, tolerance og at trække på samme hammel, alle forskelligheder til trods.