Redaktionen læser

Det er tid til at få Greta Thunberg-typerne ind i bestyrelseslokalerne

 
Politiken
Nyhedsbloggen
Hvis vi skal gennemføre den grønne revolution, må en stor del af eliten kastes i småt brændbart. Det kræver, at de gamle magtfulde mænd i toppen af dansk erhvervsliv inviterer helt andre profiler ind i deres bestyrelser, direktioner og ledelseslag, skriver CBS-forskerne Christoph Ellersgaard og Anton Grau Larsen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Hvad så når mange af vi "gamle mænd" har gjort noget for klimaet siden 1970-erne, mens de yngre i samme periode blot har negligeret og øget forbruget af klimaødelæggende ting ?