Redaktionen læser

Butja

 
Reuters
Nyhedsbloggen
Gennem mere end 90 interview med lokale og adgang til videomateriale og russiske dokumenter er det lykkedes Reuters at identificere en lang række af de soldater, der begik de bestialske handlinger i Butja. Iblandt dem var en paramilitærgruppe ledet af en mand, der tidligere har været Putins personlige bodyguard

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Thomas Bindesbøll

Lad os håbe, disse forbandede forbrydere til sidst ende ved en domstol, og ende deres dage bag tremmer. Der er som bekendt ikke nogen forældelsesfrist for Krigsforbrydelser. Vigtigt at huske, især af respekt overfor ofrene.

Willy Johannsen, Jane Jensen og uffe hellum anbefalede denne kommentar