Redaktionen læser

Når QAnon bliver uenig med sig selv

 
Kommunikationsforum
Nyhedsbloggen
Hvad har krigen i Ukraine med COVID-19 at gøre? For nogle QAnon-tilhængere en hel del. Men konspirationsteoretikernes tænketank, QAnon, er i disse dage et hus i splid med sig selv. De russiske QAnon-tilhængere er kritiske over for Ruslands invasion af Ukraine, mens QAnon uden for Rusland hylder Putin

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

John Johansen

Den HBO producerede dokumentar serie Q: Into the storm. kan anbefales hvis man ønsker "lidt" baggrund på selve Q fænomenet.
https://www.imdb.com/title/tt14215442/?ref_=fn_al_tt_1