Redaktionen læser

Slavoj Žižek: Ruslands mange ’røde linjer’ skal ikke bestemme noget

 
The Guardian
Nyhedsbloggen
Rusland har mange røde linjer og de flytter sig hele tiden. Det skal Ukraine – og Vesten – ikke bøje sig for. Det var Rusland selv, der brød den røde linje da de uprovokeret angreb en suveræn stat

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Olaf Tehrani

Kan anbefales...

Jacob Nielsen

Naturligvis skal vi ikke frygte Putins trusler. For gør vi det, så taber vi.

Tilgengæld skal vi gøre den russiske befolkning klart, at hvis han anvender masseødelæggelsesvåben mod et NATO land, så udsletter vi Rusland, incl. den civile befolkning der som sådan ikke har noget med krigen at gøre. Putin får sit mandat fra sin befolkning, også dem der er imod hans regime, men som alligevel udviser tilstrækkelig passivitet. Derfor skal vi i det tilfælde ikke sondre mellem magthaverne og undersåtterne.

Og så må det koste det som det koster, hvilket også kan være vores egen undergang.

Martin Sommer

Det der med røde og grønne linjer er vist passé hos politikere og statsledere?

Obama truede i sin tid Syrien, men så skete der heller ikke mere, da han ikke ønskede "boots on the ground".

Og så var der en partileder herhjemme fra Gramsespektrum, der også kravlede op i et træ med sit "rød-brune" segment, men det blev også til snakken...

Og EL - ja, de må jo om ikke elske regeringen, så bare erkende, at regeringen IKKE har overskredet de rød-grønne linjer, for så var de jo væltet, ikke sandt?

Og nu Putin - det er vist bare til den hjemlige propaganda...