Redaktionen læser

Mark blev født som pige. Men det ved hans børn ikke. Nu tvinger krigen ham ud af skabet

 
Berlingske
Nyhedsbloggen
Homofobien i Rusland er kraftigt intensiveret efter krigen. Mark og Viktoria frygtede, at deres ægteskab ville blive opløst og deres børn taget fra dem, hvis de blev. Det er de færreste, der ved, at Mark er født som pige. Selv ikke Viktorias forældre eller deres egne børn. Men hemmeligheden var begyndt at sive, og nu er de flygtet fra Moskva

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Jens Christoffersen

test