Nyhedsbrev

Rishi kronet som konservativ konge, men kan ende som politisk pausefisk

Kære europæer!

Det blev Rishi Sunak. Så meget var de fleste analytikere af britisk politik sikre på allerede i forvejen. Efter Boris Johnson sent søndag droppede ud af ræset for at efterfølge sin egen efterfølger som britisk premierminister, Liz Truss, som vi snart har glemt alt om, var der kun én reel kandidat til uriasposten som Toryleder og britisk premierminister. Mandag blev det officielt.

Den tidligere finansminister får kam til sit hår, for den britiske økonomi står i kæmpe problemer, The Tories ligger til at tabe det næste parlamentsvalg med et tordenbrag, og det er langtfra sikkert, at de interne magtkampe i partiet er slut, selv om Sunak nu får lov at gå ind ad døren til Downing Street 10 som huset nye beboer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her